Vissza a kezdőoldalra

Carin

1980-ban
a Carin Haircosmetics bevezette az "Allerga"-t. Ez szintén egy forradalmian új termék, melyet kombinációban az irritáció elkerülése érdekében használnak olyan kémiai kezelések esetén, mint a hajfestés vagy a dauer.

1983-ban
A teljesen új gyár, kevesebb, mint 9 hónap alatt 30.000 m2-en épült fel az Ostend Reptér közelében egy ipari parkban.

1990-ben
a Carin Haircosmetics meghatározó szerepet vívott ki a nemzeti és nemzetközi fodrász piacon. Belgiumban 32 független forgalmazói hálózattal terítik a Carin termékeket a fodrászok felé. A Carin termékeket több mint 40 országba exportálják világszerte.

1999-ben
a Carin Haircosmetics elindította a Color Intensivo hajfesték kampányát. Ezt a hajfestéket arra fejlesztették ki, hogy különleges összetevői bármely hajtípuson egy optimális eredményt garantáljon.

2003-ban
a Carin Haircosmetics bevezette a Color Essentials termékcsaládot. Ezek a különleges kiegészítők minden hajfestést sikerre visznek. Egy új stúdió felállítása. Egy professzionális multimédiás prezentációs helyszín, mely egyedülálló Belgiumban. Speciálisan gyakorlati és elméleti képzés céljára tervezték és belső atmoszférája segítségével fodrászbemutatóknak, szemináriumoknak ad otthont. A Carin "szín diagnosztikai táblázat" is ekkor került bevezetésre, mely a legjobb hajfestési szakértők által lett kifejlesztve.

2004-ben
Carin Haircosmetics elindította a Botéa kampányát. Ez egy felső kategóriás hajápoló termék rendszer.

2006-ban
Magyarországon is megjelenik a Carin a Neerland plusz Kft. forgalmazásában (majd Milla Professional Kft.)