Vissza a kezdőoldalra

AKCIÓK, hírek


Üdvözöljük Önt a CARIN Haircosmetics magyarországi web oldalán. Bízunk benne, hogy megtatalálja az Ön számára fontos információkat, adatokat vagy egyéb keresett érdekességeket. Ezeken a web oldalakon naprakész akciókat, termékleírásokat, újdonságokat találhat.
  
Kérjük, látogasson el erre az oldalra minél többször, hogy akcióinkról, újdonságainkról a Carin magyarországi helyzetéről naprakész információt kapjon.

Arra buzdítjuk Önt, hogy regisztrálja magát, és rendelje meg ha lehet még ma elkötelezettségmentes extra-kezdőcsomagjaink valamelyikét (a részletek oldalon bővebb felvilágosítást olvashat a csomagok összetételéről), melyek által meggyőződhet arról, hogy valóban a legjobb ár-érték arányú termék honlapjára látogatott el!

Hisszük és valljuk, hogy egy megbízható, prémiumkategóriás termékre igenis megvan az igény, amit korrekt áron, akciókkal támogatva teszünk a fodrászok elé. A sikeres jövő záloga, hogy az eltelt viszonylag rövid idő alatt az ország több pontján elkötelezetten dolgoznak szalonok Carin termékekkel.

VÁRJUK  REFERENCIA szalonok jelentkezését akik már kipróbálták termékeinket és azokat komolyabban is szeretnék használni, amit mi különböző kedvezményekkel hálálunk meg.

Továbbá VÁRJUK olyan agilis, szerepelni vágyó, szakmájban és lakóhelyének tágabb környezetében jelentősebb eredményeket elért fodrászok jelentkezését, akik termékeink alapos ismeretével rendelkeznek és éreznek magukban erőt, kitartást, hogy a CARIN bemutató fodrászai közé lépjenek.

Ha felkeltettük az érdeklődését, akkor jelezzen e-mailben vagy hívja az alábbi telefon számot:  30/668-99-86.
  
Részletek
Oldalak: 1 2